Tuesday, May 18, 2010

Brilliant legacy (korean series)


sape tengok citer ni? angkat tgn!
baru 3 episod tayang
so basically cerita ni penuh dengan emosi
mula-mula tgk iklan cam tak best je
tapi bile layan dah 3 episod best sgt rasenye
heroin comel, hero pun comel
bg peminat-peminat cerita korea, rugi woo tak tgk
suara yg dah ditranslate tu kita buat2 tak dgr jela eh
suara cina pun masih leh layan
janji soundtrack dia tak tukar kan kan?

sinopsis cerita ni: 

tv8, 8.30-9.30

11 comments:

irahehe said...

kak intannn..ira suke tgok citer nie.
sbnrnye ira tgok citer nie tahun lepas lgi.mase mule2 citer nie dtyang kat korea asenye.mase tue dok tunggu jugk diorg update citer nie 2 episode setiap minggu.

ira tgok on9 kt mysoju.tpi tjuk die shining inheritance.best!
hehehe~

mama_iris said...

alor...tang bahasa mandrin tu yg den lomah tu...huhuhuh

Anne M. said...

kite tgk jugak cite neh..
mula2 cm bosan jugak..
lama2 ok..

cerita korea neh banyak memberi inspirasi kehidupan.

bnyk iktibar boleh di ambil..cuma kita kena pandai cari jerk..
eventhough org selalu ckp korean drama neh citer pasal cinta je..
tp pasal kehifupan

sasha* said...

i tgk i tgk heeee.heroin dia comel even cam messy messy sikit kn :P

fashah84 said...

aku pun dah terjebak..heheheh

intan izani said...

ira,akak tahu jugak tajuk lain die
shining inheritance
and akak dah agak mesti ira suke citer ni kan
;p

intan izani said...

mamairis,
tulah pasal kan
tapi bleh la layan jugak
sbb heroin cute

intan izani said...

anne,
betul2
kisah sisi kehidupan yg kita tak lalui...
Kan..

intan izani said...

sasha,
haah, rambut die cam messy2 sikit
tp comel kan,hero pun leh tahan
bleh terima la kan
;p

intan izani said...

fazee,
aku suke ko terjebak!
Heheheehe

Lepat Pisang said...

Hm,kena download yang pure korean punya..lepat takleh terima drama korea dimandarinkan suaranya..bangang punya 8tv.sengal tul..nice promote kak..kak memang minat ker tengok drama Korea?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...