Friday, May 21, 2010

camne orang lain boleh update blog sehari 7kali?

kadang-kadang hairan jugak kan
mana lah datang idea blogger yg update konsisten
sehari sampai 7kali
rasanya cam aku ni
sehari sekali pun dah sesak..
penat kepala nak fikir nak update blog..

kalau ada rajin paling-paling pun
sehari 3 kali aku update
tapi tu pun jarang-jarang la
tak tahu nak citer pasal ape

sementara ku merapu ni
jom tgk blog aku ni
blog ni senang lagi banyak update
sebab tak payah keluarkan idea sendiri

salute la pada blogger yg update konsisten ni
setakat ni ada dua blogger yg aku kira paling konsisten
tak pernah takde update
diorg pun banyak income dari nuff sebab hardwork
bagus2... jom update selalu...

10 comments:

shazika said...

tak pe kak
kita buat je sekadar termampu
tak perlu paksa sangat
muah!

Nadia arRumaisha said...

kalo blogger otai update sehari 7kali... thats mean, saye update seminggu 7 kali.... hikhikhik... begitu susah utk mencarik idea selaen cume update tentang aktiviti harian saye yang tak berinfo..huhuhu.....

puterikurekure said...

7 kali? perghhhh!
kite nak wat 4 entri pon termengah2. hahahaha~

sasha* said...

tp i tak suka update yg merapu takde isi sgt.biar ada isi br best org baca kan

[z@ck] said...

fuyoh..saya takat 3 je mmpu..

Miss D said...

kite seminggu sekali pun susah. hahahahaha.

Adyshariz said...

kekadang update pon sebab join contest.. name pon bn blogger tegar.. kang x makan pulak anak beranak bile nengok maknye asyik nak ngadap pc..he..he

Pocket said...

yang update 7 kali tapi tak der kualiti pun banyak, bukan nyer nak kata kita yang update sekali setahun ni kualiti sangat... tapi atleast tak der la sampai...

'ari ni aku tak der idea, korang?'
itu jer? loh!!

so mari kita update selalu,
tp jangan sampai stressed up about it till plagiat or buat cerita langsung tak keruan:)
(Mcm la pocket ni bagus sgt pun kan)

Izan said...

betul tu..
tak pernah kering idea ke diorang ni. tambah2 lak kalau mood tak de lg la nak update blog pun rasa tak lalu jer... =)

myFirdaus said...

agak nyer, bnyak sngat idea2 tersimpan dalam kpala otak blogger tu kot... smpai ley buat bnyak2 entry.... hik3 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...