Wednesday, May 12, 2010

kenapa perempuan suka pakai high heels?


sejujurnya aku mmg tak reti pakai high heels
kalau pakai mesti kaki sakit jalan jauh
mungkin jugak sbb saiz kaki lagi kecik dari badan
atau sbb high heels yg aku pakai sebelum2 ni
semua brand yg biase2 aje, takde brand yg mahal melampau..
so mmg la jadi tak best pakai kot..

aku mmg selesa pakai sandal yg flat
sikit pun takde heel
kdg2 tgk org pakai heels comel plak
cantik, feminin je...
tapi bile aku pakai, seksa bebenor rasenye...

aku suke sandal yg ala2 macam lelaki je
mungkin sebab aku ni jenis sempoi je
sempoi janji tak selebet la.. kemas...


kalau kat hollywood
even celebrity kat malaysia
mmg sentiasa pakai heels
berlawan2 ketinggian lak tu..
even time diorg pregnant, heels tu tinggi semacam...
bergaya sungguh...

bagi aku kalau org pakai high heels
mesti orgnye jenis bergaya
feminin... dan jenis org yg mekap2
so not me lah...
tapi seriously suke tgk org pakai heels
sbb diri sendiri mmg fail pakai high heels...
;p

10 comments:

zaza said...

zaza pun sejak kje ni high heels tu da penuh satu rak kasut..

dulu xmint pun high heels, paling kurang pakai wedges jer.. tp skali da pakai rase mcm cun plak.. ngee~

tp tu la kdg2 kalo bjalan jauh, mcm nk melecet jugak la.. so spare je sandal dlm kreta... huhu

intan izani said...

zaza,
org pakai high heels mmg nampak cantik kan... cume kite je tak reti pakai...

Anne M. said...

kite kan kalau pakai kasut flat/sandal/sport
forang cakap macam lelaki

nak tgk kite jadi perempuan bila pakai heel..

teruk kan?

mama_iris said...

tp pakai heels kerap pon ada effect nya kan...kee???hehee.....

yott said...

kite bole buat geng x pki heels..hehe

Roronoa Zoro said...

hm.. kenapa pompuan suka pakai yer?? mungkin sebb cantik kot.. sebab bagi aku (mungkin sesetengah lelaki lain). pompuan yg pakai kasut tinggi nie nampak lagi seksi n bergaya..

hehehe.. setakat itu saja.. xde seksi yg lain ok !? =P

FiesyaaChacha said...

wedged more comfortable than high heels! :)

aNis aMirAh said...

heheh. saya pun jenis kaki saiz kecil tp badan besarrr. suka pakai dan ada jgk sepasang dua tp bila mood melaram je baru pakai. hihihi! nak jgk merasa.

shahdiana said...

btoi..tengok orang pakai memang jeles...ala2 model gitu...yana takat 2 inci tu buleh lagi./..lebih memang tak penah try pun...2 inci pun dah separuh jiwaku sakit...:D

Fitrihadi.com said...

bukan sakit ke pakai high heel?? macam terseksa je tengok.. org perempuan kata beauty is pain..betul ke?? hehehe

- - -
2 Laptop Acer bernilai RM1299 Untuk Dimenangi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...