Friday, May 14, 2010

lisa surihani tak pandai berlakon


bukannye tak pandai.. tapi masih baru la katakan
....masa tgk adamaya episod akhir tu
walaupun sedih
tapi perasaan sedih tu tak berapa nak sampai
sebabnye lisa ni kalau berlakon part sedih mesti fail
airmata tak kuar, kata-kata tak jadi sedih
tapi kalau part marah, mmg real

ceh, suke-suke je komen
banyak lagi yg perlu diperbaiki
boleh belajar dari tiz zaqyah atau liyana jasmay
yang dapat menghayati watak sedih dgn menjadi2

kalau lisa sedih kita tgk die lak yg geram
rasa nak suh kuar airmata tu..
ape2pun lisa ni mmg comel
cume kene kecikkan sikit pipi tu
mesti lagi comel... 
;p

11 comments:

Roronoa Zoro said...

pipi dia tue tembam la.. macam nak tarik2 jer.. hehhee

Pocket said...

yang ni pocket tak berani nak komen,
tgk GI Joe, kat us sana duk maki kater
diorang belakon macam baca skrip...
haram pocket tak perasan pun.

so lisa surihani ni pun.. pocket taknampak jgak tak pandai nyerdia belakon.. maybe kena tgk filem filem yg menyentuh perasaan lagi lah kot hahahah:)
n banding kan dia ngan top actress...

[z@ck] said...

agk nmpk kekok la..

yott said...

setuju,
part sedih LS mmg x bole nak tnjk feel tu

::CiK MaiMooN:: said...

mungkin dy masih baru lagi...
sebab 2 cam2..
n sesuai la ngan dy y pegang law degree..
so, part2 marah ni..bagi kat dy je..hahha...

nway...CM sgt ske kat lisa..
dy comel ngan pipi tembam dy tu...
all the best lisa!

intan izani said...

roronoa,
tulah pasal kan
tembam betul
tapi body kecik je

intan izani said...

pocket,
sebenarnye lisa ni kurang bakat berlakon
tapi sebab cantik n bijak
dipilih jadi watak utama
banyak sgt perlu belajar

intan izani said...

zack,
kan kan...

intan izani said...

yott,
mmg kan
tak pandai sangat berlakon sebenanrnya
tapi sebab die cun punye pasal
boleh lah diasah.

intan izani said...

cik maimoon,
mungkin la
cume kalau nak nangis time sedih ni
rata-rata mmg tak ramai pandai buat
liyana jasmay ngan tiz zaqyah je
pelakon baru yg betul2 pandai hayati watak sedih...

Fitrihadi.com said...

a'ah jarang nampak dia berlakon kt tv3..tambah2 watak sedih..nampak kaku skit semalam hehe

2 Laptop Acer bernilai RM1299 Untuk Dimenangi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...