Monday, May 17, 2010

mentor tv3: bila ziana zain pilih mohd...


sape tgk mentor malam tadi
rasanya mentor ziana zain
yg replace thalia ni
macam best je kan...

suara pun leh tahan
org pun leh tahan....

aku suke kumpulan b ni
mentor2nye cooool aje
tak macam mas idayu nak berperang sesama artis
ayiim protege mus may pun best
best sebab muke die cam pempuan
haha... ada ke patut aku cakap camtu
sebab tu aku rasa die ramai peminat....

mentor tahun ni mmg jauh lebih best dr last year...
tapi malam tadi aku sikit punye terganggu
dengan komen 2 org juri yg koman cam sampah
sakit hati aku dgr
cakap ntahapaapa
baik la tak payah komen... benci je dengar
kan kan kan? ;p

13 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

sedap gak suara mohd....

intan izani said...

yanie,
haah sedap jugak kan..
orgnye pun kulit bersih je
even gelap...

M a W a D D a H said...

tapikan...asal erk ziana zain replace thalia tu..tahu tak??

SYANI said...

mohd tu ade iras2 adiputra yang pelakon tu kan??

Roronoa Zoro said...

aku rasa juri dah serik kena maki dengan penonton kot... sebab yang nyanyi tue kadang2 bukan sedap pon sora.. tapi puji macam nak rak.. haha

[z@ck] said...

not bad la mohd tu..
=)

intan izani said...

adah,
rasenye si thalia tu susah sgt nak absorb ajaran zz kot...

intan izani said...

syani,
yeke.. tak perasan lak
tpai masa tgk muke die
mmg macam familiar...

intan izani said...

roronoa zoro,
tak puas hati juri merapu
buat sakit telinga je
heheh

intan izani said...

zack,
boleh la dari thalia tu kan

Cpija said...

kira ok lew komen juri mentor tu, better dri komen c adlin kat Af tu.haha, lagi wat m'nyampah..
tp yeah!, mentor kli ni lg best dr last year punya.

intan izani said...

cpija,
betul2
adlin tu menyampah jugak
tapi the whole af pun mmg ntahapeape

ChempakaIndah said...

salam perkenalan intan,
setuju sangat ttg si adlin tu.. boring.. af musim baru ni tak menarik kecuali shahir yang perform last week.. mentor jauh lagi best..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...