Monday, May 10, 2010

mentor tv3: meluat la mas idayu...


tak puas hati betul mentor malam tadi
nape lah shaq dpt markah paling tinggi
padahal protege joe flizzow, ila damia tu nyanyi
jauh lagi best... sedap sesangat...
suara de mmg mantappp sgt2.. 

shaq pun best jugak
tapi meluatnye tgk mas idayu
cam rasa die bagus je
cube tgk joe... baik je, sopan...
even die tu rapper tapi polite je
tak macam ma idayu dok keje melaser org je

ni mesti kes ramai sgt sms shaq
ke juri profesional tergoda2 tgk mas idayu bergelek
tak puas hati tul...
tp awal2 juri profesional puji ila lagi baik..
 

rasenye mmg ila tu jauh lebih baik 
hopefully mentor 4 ni, joe flizzow & ila menang..
sure ramai naik angin kalau mas idayu menang lagi
tahun lepas ok la
black mmg terbaik
tahun ni rasenye ramai lagi baik dari si shaq tu..
vote for ila!!!


16 comments:

M a W a D D a H said...

salam...

suka gak tengok ila menyanyi malam td...best kan suara dia...lain dari yang lain.. :)

TMUkmkd said...

aku tak tengok pun semalam
penat. baru balik dari mandi sungai

sI tEDI said...

ha ha ha ha

sabau..

aku x tgk. smlm dah tergolek tdo awal

MISH LOLIPOP said...

aku skong shaq ngn mas idayu..hahaha

sasha* said...

i br tgk mlm td.tak sangka protege joe sgt kontra kn dgn dia.tp suara ok :)

Azrina said...

Salam ziarah...betul Ila mmg best bila dia menyanyi meremang bulu roma tapi tak syok laaa sbb dia pakai tudung takleh ler menari sgt...bila bertudung imej kena jaga sbb benda ini sgt sensitif.

messyremo said...

betol2...

aku sokong Ila damia~..

apekes mas idayu ngn shaq...

suare xde la best mane pun

puterikurekure said...

i heart ila too!!!!!!!!!!!

MakNyah VoguE said...

semangat kenegrian tu kuat sgt kot, tu la org vote byk kt laki tuh.. hape2 ntah, org vote sbb bakat, bkn sbb negeri.. haha, sesuka ati je nk komen :P

fashah84 said...

ila damia memang best..sore dia nyanyi killing me softly mmg best...i likeee!!

N@zihah said...

Hah??no idea pasal realiti tv ni,tak tengok dan tak layan.benar ke macam tu?terkezut saya.@_~

daisy said...

bukan ko je..laki aku pun emo nengok mentor malam tadi.kahhhh~

Pocket said...

mas idayu tu syok telebih kot pasal season lepas dia menang ..

pocket pung lpas ni nak tgk gak lah..
besh jgak sorakkan kekalahan orang ni kekadang hahahah:D

SYANI said...

Ala, Mas Idayu tu kan season lepas dia juara tu yang poyo semacam. Dia ingat dia akan memang jugak la season ni kot... Dulu rotan sekarang talipinggang.. Tah apa2 tah dia tu..

tornadoassasin said...

lovely photo semoga bahgia ke anak cucu.

intan izani said...

tornado,
tq2!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...