Monday, May 3, 2010

review-iron man 2


semalam g tgk wayang ngan hubby 
mmg plan nak tgk iron man 2
full house sesaje

aku mmg tak pernah tgk iron man yg first
so tak tau cmne jalan citernya
 tapi bile tgk yg ni aku leh faham totally jalan citernye

citer ni boleh tahan jugak
tak memboringkan dan boleh kata menarik
part paling best masa racing kete tu
dan watak jahat tu mmg sesuai dan menghidupkan citer
nak kata best giler tu takde la jugak
tapi hubby suke sgt citer ni..
tak abis2 dipujinya..
so,berbaloi kalau nak g tgk... ;p

7 comments:

yott said...

saya x pi tgk lg ironman2
ni kira my current superhero
my brother pun kata best

intan izani said...

yott,
g la tgk
berbaloi2.. ;p

black_mel said...

tp part lawan dgn org jahat sgt2 sekejap..x puas...patut kena panjangkan sikit lg...

Pocket said...

nak pi!!
nak pi!!
tp tak sempat lg..
nanti lah ^^

Cik Wanie said...

best ker citer nie,???
kalau best nak pegi lah tgk ngn mama,
hihihihi:)
pastu blh buat review kan:)

sasha* said...

i dh lama tak tgk wayang.lgpun i tak brp suka sgt tgk wayang ni.shopping lg best :P

fashah84 said...

blom pi tgok lg..tp hubby aku dah ajak pi tgok dah..cuma blom berkesempatan..lgpun sku suka citer romantic comedy je kalo citer omputih ni...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...