Saturday, May 1, 2010

segmen jelajah blog-ben ashaari


syarat-syaratnya
 1 ) Header BEN ASHAARI BLOG

2) Berikan nama samaran anda dan nama blog anda ... 
Ceritakan latar belakang blog anda .. Lagi panjang lagi best ...

3) Dari mana anda tau mengenai Segmen ini

blog ini aku namakan intan izani. sempena nama aku-intan & 
nama hubby-izani. simple dan aku rasa mudah diingati. 
blog ni aku buat sekitar tahun 2008, 
kalau x silap. masa tu aku belum kawen pun. 
aku buat blog ni mula-mula sekali sebab bace 
blog sorang akak ni yg aku tgk dari friendster dia. 
tapi sekarang aku dah tak ingat link blog akak tu sebab die 
dah jarang update. bermula dari blog die, aku sampai ke merata-rata 
blog lain dan banyak blog peribadi yang buat aku berminat nak buat 
blog sendiri. dengan selambanya dan penuh keyakinan aku sendiri2 
buat blog. suka-suka je. rasanya masa tu memang takda sorang pun 
kawan aku yg ada blog. aku sorang je blogger. so untuk survive 
sorang-sorang tu susah jugak, so aku dengan selambanya pergi 
blogwalk sorang-sorang, dan itulah kisahnya sehingga aku masih 
bertahan hingga harini. boleh kata, dulu aku tak bape aktif blogging 
especially sebelum kawen dan masa mula2 kawen. ada sampai aku 
tak update hampir berbulan2 lamanya dan ramai readers aku lari. sedih.
tp skrg dah aktif sebab boleh update dimana2 dan selalu. dan alhamdulillah 
sejak aku letak link blog ni kat mana2 aku ada pembaca setia walaupun 
2-3 orang pun, jadikla.. diantara yg selalu bgtau suke baca blog aku ni 
adalah kawan-kawan sekolah aku dulu. so walaupun yg bace blog picisan 
aku ni 2-3 orang je pun aku dah happy sebab ada jugak yg sudi bace...

dapat tahu pasal segmen jelajah ni melalui inbox fb. 
hopefully, ben sudi terjah blog picisan ku ini.
tq ;p

6 comments:

Pocket said...

wah!! kalau pocket tak tau jgak wo camana nak describe,
the beginning,
the purpose,
the background,
of my blog...

humm.. nanti pocket cuba pikiokan :D

intan izani said...

pocket,
idea dtg sekali lalu je tu..
tak payah pk2 pun
hehe ;p

sasha* said...

i tak kenal pn sape dia ni u :P

intan izani said...

sasha,
i pun baru kenal
die ni pemilik geng blogger
kalau tak silap
dari situ kenal die

fashah84 said...

ohhhh...ben ni pemilik geng blogger ke..baru aku tau ni...

BEN ASHAARI said...

haih..bukan pemilik..admin jer .. emm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...