Friday, May 7, 2010

sharing is caring!


aku suka kalau dapat email yg pelik2
benda-benda yg kita tak jangka ada wujud didunia ni
macam2 perkara
even ciptaan Allah juga banyak yang kita tak tersangka 
ada rupanya mmg wujud di dunia ini..

so, thats why 
aku create satu blog
khas untuk benda-benda pelik atau ape2 saje
yg aku dpt tahu
ftom the internets or dari email
and nak share dengan korang
sharing is sexy caring kan???

aku akan update kalau ada kisah menarik untuk dikongsi
and ada masa nak update 
so sesape yg nak ilangkan stress tu 
nak hilangkan boring
jom singgah..

 
and sometimes, aku akan blogwalk dgn link ini
tq ;p

10 comments:

sasha* said...

ok ok.i take note :)

sI tEDI said...

InsyaAllah

LUKISAN PENA said...

menarik blog campur2 tuh..macam2 gambar ada..

Anne M. said...

wah..
ada buat research la eh..

intan izani said...

sasha, si tedi,
jenguk tau!!

lukisanpena,
tq2.. ;p

anne,
takde la.. just found over the internets..

╚► capital S hana ◄╗ said...

uu~
td da usha ^^

Liza said...

thanks for the info, nak gi terjah sat

intan izani said...

shana,
tq2

liza,
thanks jugak..

fashah84 said...

intan..

dr zaman belajar lg ko mmg terkenal dlm email aku ngan cerita2 dan pic2 menarik..ko slalu forward kat aku..elokle ko buat blog ni..bleh berkongsi maklumat..aku mesti singgah punyer..;-)

intan izani said...

fazee,
hehehehehe
tq2
datanglah selalu eh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...