Sunday, May 16, 2010

wasiat dari akira

Syarat2nya ialah:-

1. Thank and link the person that gave you the cow.


thanx to akira yg bagi wasiat ni... wasiat si lembu ni eh.. boleh buat korban raya haji tahun ni.. ;p

2.Bagi balik wasiat nih kat 7 bloggers yang paling aktif atau paling tak aktif.

random je ni, ni sume yg aktif ku rasa
1. irahehe
2. yott
3. ultraman
4. sasha
5. kak ngah 


tiada paksaan- rajin buat, tak rajin tak payah k

3. Bagitau diorang ni yang diorang dapat dari orang kaya Sepening Lalat.


sapelah punye angkara pencetus wasiat ni.. merapu merapan aku tgk syaratnye... heheh

4. Cerita 3 perkara apa yang selalu anda buat sambil tengok tv.

first, sambil tgk tv sambil baring disisi suami.. haha
second, sambil online kekdg
third, sambil minum mengunyah...

5. Bagitau 3 makanan pelik yang pernah anda makan.

pelik? ada ke eh..
pulut pagi yg kat terengganu tu... aku pelik la sbb aku tak pernah makan
mmg tak tahu la ape lagi yg pelik.. rasenye takde yg pelik2 setakat ni

6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat Facebook?
sikit je..  ada la 2-3 kerat.. sian kan..hehe.....

7.Feveret soalan nih, camner korang jumpa spouse korang or pakwe or makwe, kat mana?

jumpe tepi jalan je... hehe.. ada dah citer kat blog ni.. nak tahu g cari sendiri.. ;p 
 
 tamat dah wasiat, lega!

5 comments:

akira sendoh said...

fuyooh..congrates intan!!!..dgn pantasnya menjawab..keke

inai said...

awak, suami saya org terengganu,pernah jugak dia cerita pasal pulut pagi, tapi saya belum try lagi, tapi yg pelik sy pernah makan= laksa belut. tapi rasa sedap juger.

intan izani said...

akira,
hehe
takut nanti tak ingat
kecika ti lak akira ;p

intan izani said...

inai,
oh yeke
pernah dgr pasal laksa belut
tapi tak pernah jumpe pulak

irahehe said...

irah dah jawab!..hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...