Tuesday, June 1, 2010

apelah perasaan jadi mereka?

muda...popular....kaya...ramai fanatic fans...

 justin bieber

 
miley cyrus

9 comments:

Anne M. said...

duunia semata2.

ardinihumaira said...

bahagia... :)


p/s: harta penting.. memang bukan bawa ke akhirat.. tapi untuk hidup di dunia, perlukan harta bukan? kalau orang Islam bila berharta, dapat pula pahala bersedekah dan berzakat.. ^__^ tak salah rasanya...

intan izani said...

anne,
mmg dunia semata2

intan izani said...

ardinihumaira,
bahagia kan
bole beli apa saja yg diorg nak
bestnye
muda2 da byk duit

sukiminna said...

baby baby baby ooooh..

justin bieber mula karier dari youtube kan intan?

sukiminna said...

..dan merana..sbb kena jaga sume perlakuan..salah sket nnt kena kecam media..peminat..

so walaupun muda kena act like matured person..hehe

intan izani said...

suki,
haah dari youtube
diorg discovered dia dari situ

& mmg ramai jugak kecam semua pempuan sekeliling dia
even kim kardashian yg die peluk pun
leh dpt ugut bunuh dari peminat justin.
giler diorg ni

tapi aku sgt suke dua artis ni
cute je dua2.. lagu pun best2...
16 tahun dah ada banglo ngan kete mewah.. dahsyat..

[z@ck] said...

lama2 rimas juga kot..
pergi mana kena kepung dgn bodyguard..bosan oh

cha said...

young and rich :)

u,boleh tak u jgn letak list blog i kt blog u.i takmo stalker jumpa blog i la melalui bloglist kwn2 i ;(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...