Thursday, June 17, 2010

berkesankah mawi eh wawwi?


saje aku menggedik letak mawi kat title tu.. hehe

rasanya rata-rata ramai gak blogger letak
widget baru yg dinamakan wawwi ni
aku dapat tahu dari kak jieda 
konon2nya kalau kita blogwalk
nanti byk trafik kita dpt even blogwalk sikit
kirenye macam dpt double triple gitulah...

something like that
keberkesanannya, aku pun tak tahu
setakat semalam aku letak
trafik aku, masih macam tu
tak berubah byk pun, tapi mcm naik sikit
takde lah nak ganda-ganda sampai ribu riban
lagipun ikut logik akal aku
macam tak logik pulak ape yg dikatakan kat widget tu
tapi who knows
no harm pun nak cube..

kalau korg nak try, join je kat bwh chatbox aku tu
mudah sgt mcm abc

mule2 aku ingat widget tu ada kaitan dgn world cup
boleh? hehehe

8 comments:

azam said...

cuba dah terus mencuba
salam lalu tuan rumah

Hapiz Rahman said...

blogwalking saja.. insyaallah naik traffic.. sy baru je 2 3 minggu buta blog..

Hapiz Rahman said...

bukan buta.. buat. heheh

black_mel said...

haha..gosh...tertipu..hehe..

intan izani said...

azam,
salam jugak...

intan izani said...

hapiz,
blogwalk mmg naik trafik
tapi tak larat nak bw byk2
semput.. ;p

intan izani said...

blackmel,
oh tertipu ngan mawi tu ke
hehe

Mazru Majid said...

salam..

aku dah letak wawwi tu..under ko nye nama network tu(intanizani)..huhu mmg cam tu ke sis?

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...