Saturday, June 12, 2010

demam bola sepak....


semua org dok sibuk dgn demam bola sepak
tapi me & hubby tak terasa apa pun

sebab dua-dua pun bukan kaki bola
mujur jugak... kang member2 hubby 
asyik ajak  lepak mamak
naya jugak kan...

tapi aku masa world cup dulu
minat kat brazil, frust menonggeng jugakla bile brazil kalah dulu
kali ni pun setia ngan brazil
hopefully kali ni pun 
world cup tu milik brazil

go go brazil!!

16 comments:

pch said...

brazil???


FREE : Software lajukan komputer anda
FREE : e-book Kord Gitar Lagu Melayu

sI tEDI said...

sebbaik aku x demam bola!

ASaDa RyutaRo said...

woOo.. kalau demam bola, sanggup tido awal semata2 nak kejar match kul 4 pagi.. isk!

intan izani said...

pch,
yes, brazil..
;p

intan izani said...

si tedi,
hehe... kami pun seb baik gak
seksa jugak demam bola ni
hehe

intan izani said...

asada,
last world cup dulu
sy ada gak bangun kul 3 tgk game yg best2.. tapi kalau kalah,
frust sgt..
tgk je, tak lah fanatik pun
;p

Mohd Hafizd said...

mcm dh jdi tradisi brazil menang~

hihi...

wakakaka africa~

I_Hate_Lolipop said...

kan best kalau ada world cup congkak..hurmm...

hye...nice blog.. :)

♥ sha ♥ said...

boring gak kalo laki minat bola nih. tapi sib baik my hubby nengok kat umah je so tak terasa sgt ^-^

intan izani said...

hafizd,
hopefully brazil menang kan

intan izani said...

lolipop,
hehe, kalau congkak ramai org melayu yg teror..;p

intan izani said...

sha,
hubby sy mmg tak minat sgt
die pun tak pernah citer feveret club ke ape ;p

Liza said...

sorry yer, liza support spain, spain sure champion this year!!!

Roronoa Zoro said...

saya pon x layan bola.. hehhee

intan izani said...

kak liza,
semangat jugak eh
hehe

intan izani said...

zoro,
samalah kita
layan gitu2 je
;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...