Thursday, June 10, 2010

first time

*pic: google*

first time jejak kaki kat pavilion tadi
namanya dok kl
tapi nak g bersesak-sesak tgh kl 
mmg tak kuasa la
kalau ke sogo tu takpe, leh shopping...

yg tak best nye parking situ kemain mahal...
ceh, macam tak biasa lak... 
tak suke kalau bab parking bayar per hour ni
 tempat shopping besau sgt, tak tau nak g mana
sampai tak larat nak pusing
cari surau pun sesat okk
tapi nice tempat dia ek...
;p

9 comments:

yott said...

bkn parking je mhl sgt2
makan kat situ pun mhl2
tak suka pi situ

Liza said...

pavillion okey gak, liza kalau pegi situ malas nak carik parking, valet jer, harga lebih kurang

intan izani said...

yott,
haah semalam makan gak situ
sekali makan nasi campur amik lauk ciput kene 11.80
adooii lah

intan izani said...

kak liza,
kite first time pegi
pasni malas dah nak jejak kaki
buang duit dahla jammed situ kan

cha said...

u,kalau u pg situ u better jgn parking dlm.u parking area bb.parking rm2 je.pastu kene jalan sikit la hehe.i suke gi sini sbb ada brg yg mmg i minat dgn ikan pari dia terbaik :D

Mohd Hafizd said...

sekali baru pegi pavillion tuh...tmpat orng kaye2...hihi

mmg nice

happy belated birthday!

Fitrihadi.com said...

erkk belum penah jejakkan kaki ke pavilion lagi..adess

[z@ck] said...

saya x pernah sampai lagi pun.hahaha

Roronoa Zoro said...

mak ai... mahal giler makanan.. T_T kalo student pergi.. terkopak duit mkan sebulan.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...