Monday, June 14, 2010

kene saman


first time kene saman
after 5 tahun dah drive sejak zaman student dulu
saye pemandu berhemah.. ;p

sadis sungguh
yg lebih sadis nye bile nampak polis
hubby dah cuak
tapi i siap cakap; 'apa yg abg takut kan? bukan kita wat salah pun'
serius mmg tak perasan duk line yg patutnye ke kiri, tapi kami terus
dek kerana kebingunggan tu kene saman
sian kat kami dan ramai lagi mangsa
rasanya macam tak patut kene saman situ
mmg tak patut...
tapi dah mmg salah mengaku jelah kan
walaupun masih rasa macam tak bersalah ni...

melayang duit, seb baik rm80 je
tapi rm80 tu kalau makan tom yam 
kat secret recipes boleh 
makan sampai 5 kali..huhu
hubby kene saman terus kol sepupu nye
chief insp, mengadu domba
manja betul... ;p

7 comments:

White Girl said...

Tak patut tak patut hehe :)

Liza said...

ok ler tu, dah 5 tahun baru skali kena saman...thanks for the entry, mengingatkan liza saman yg tak bayo lagi

intan izani said...

white girl,
ape yg tak patut nye
;p

intan izani said...

kak liza,
bayo kak jgn tak bayo
kang kene masuk court lak
;p

Nur -al- Ain said...

tgh takut menunggu kot kot ade dpt surat cinta pasai lebih had laju hr tu.. takuttttt

shahdiana said...

napa nak wat camtu kan...tak suka la...

shahdiana said...

napa nak wat camtu kan...tak suka la...yana pun ada 3 saman....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...