Wednesday, June 2, 2010

Link within dlm blogku

bukan nak cakap pasal tutorial
sekadar nak bgtau
aku dah tambah link within dlm blog
rata-rata byk blog yg buat
so aku pun amik inisiatif tambah link within ni
selain menaikkan trafik, widget ni membolehkan
readers baru blog aku bace entry2 yg tak pernah diorg bace sebelum2 ni..

aku pun ada jugak bace entry2 lama yg appear kat situ
kelakar pun ada gak bile baca penulisan lama
rasa mcm ntahapapa je aku ni dulu...
segan sendiri..

so, sesiapa nak baca entry lama2 aku yg dulu
sila lah ye.. kot2 ada yg nak tahu kesah2 lama aku dulu.
;p

sape2 yg tak tahu cmne nak tambah widget link within >> klik sini

3 comments:

Roronoa Zoro said...

hik3... saya dah ada link within.. =P

syaf said...

trimas...aku nk buat gak

Anne M. said...

canggih2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...