Monday, June 28, 2010

mentor 4: ila damiaa tersingkir

*pic: facebook ila damiaa*

terkejut betul markah ila paling rendah
tak sangka die tak ke final
dahla suara die the best

tp takpelah 
bak kata joe flizzow, pasti ada hikmah..
lagipun yg tinggal 3 org tu
okay-okay belaka... ;p


note: tgh layan argentina vs mexico

9 comments:

[z@ck] said...

sedih =(

Adyshariz said...

mmg x sangka dia tak pg final, ala tak best nye..

Anonymous said...

ada hikmah..lagipun dia bertudung, Allah nak jaga dia utk x pergi lebih jauh...mcm malam tadi punya show, dia di dukung oleh penari lelaki ..x molek...

Isma said...

ye..terkejut betul die keluar..
baru bercadang2 nak gi final sokong ila..

intan izani said...

zack,
sedih jugak.. ;(

intan izani said...

adyshariz,
tulah, mmg tak sangka
selama ni markah die mcm tinggi

intan izani said...

ano...,
betul jugak pandangan tu
setuju.

intan izani said...

isma,
mcm dah malas nak tgk final
macam mohd menang
mohd tu suara tak unik walaupun mmg sedap

Cik Wanie said...

sedey ok bila ila kluar,
dah x tau nak sokong sapa lps nie:((

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...