Monday, June 14, 2010

mentor tv3: shaq & ayim tersingkir


sape-sape tgk mentor malam tadi
tahu lah yg ayim, protege mus may tersingkir
selepas shaq minggu sebelumnya
personally, bagi aku
mmg diorg berdua patut keluar paling awal

* pic: google*

setakat ni mmg aku puas hati dengan keputusan mentor kali ni
4 protege yg tinggal ni mmg aku suke
so, sape menang sape kalah aku dah tak kisah
sebab utamanya, aku suke mentor diorg yg polite
esp joe & dayang
diorg sgt humble & sweet je

tapi juri mentor malam tadi
audi mok dgn faizal tahir
beri komen yg menyakitkan telinga... again.

ada ke org tgk mentor?
ke semua org layan bola????

p/s: malam ni sambungan citer korea yg dinanti-nanti.. brilliant legacy tv8, 8.30mlm


8 comments:

zaza said...

tu lah, zaza pun xleh nk tgk mentor sbb tgk bola...
dh tu tkejut sbb ayim tsingkir, pelik jugak slalu dia yg juara setiap minggu kan??
tp mmg za malas nk tgk kumpulan B ni..
ape2 pun, hiudp ILA DAMIAA!! hehe

intan izani said...

zaza,
mmg tak sangka gak ayim tersingkir
tapi sbb kali ni mohd bangkit dari kekalahan
mmg best persembahan mohd semalam
tu yg ayim tenggelam

°`° NiSa °`° said...

yg penting nak tgu brilliant legacy mlm ni.

Adyshariz said...

alamak..camner nk layan mentor.. kat umah astro satu jer.. musim bola skrg.. karang ader yg memberontak kalau layan mentor ni, walau apepon idup ziana zain..

Roronoa Zoro said...

aku x tgk mentor.. tapi member2 kata nani sgt hot !! betol ker? hahaha..

black_mel said...

dah lama x tengok..huhu..yg tinggal ok ker?ada best mcm black x?

syaf said...

rase terkezut gak tengok ayiem tersingkir sebab so far markah die paling higher skali...
banyak2 mentor aku suke nini protege azmeer sebab sore die bile die tarik macam "pink" artis lomputeh yg pemes itew...sore die good cume die kureng tonjolkan...hope pas ni die buat yg da best

[z@ck] said...

whoaa..
yup..memang tepat jangkaan ku
hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...