Tuesday, June 15, 2010

sape bace blog korang?


ape perasaan korang
kalau jiran tetangga bace blog korg?
tak pun sedara mara yg tak dijangka
atau kawan-kawan yg tak sepatutnya
eh, ada ke kawan2 tak sepatutnya?

kawan-kawan hubby ramai tau aku ada blog
mana taknya hubby aku dok bercerita
tapi masing2 pun tak tahu ape nama blog aku ni
diorg ada gak tanya hubby
tapi hubby taknak ckp, segan la konon
segan sbb aku byk citer pasal die
kang bocor rahsia lak...
tapi tak tau la kan kot diorg da tahu
sbb kat fb aku ada je aku letak link blog ni
heheh

satu kes yg terjadi pasal blog aku ni
ada satu kali tu
kami  bercerita tentg something
& pakcik aku cakap 'die dah tahu dah'
aku ngan hubby pun heran la mana die dpt tahu 
berita ekslusif tu....
aku masa tu jantung dah dup dap dup dap dah
rupenye tepat jangkaan, pakcik aku ckp
dari blog aku... terkejut bukan kepalang aku
yela, mana lah aku ada bgtau pakcik2 aku tntg ni...
plus, fesbuk pkcik aku tu pun aku tak tahu
tu yg aku mushkil tu

sampai skrg aku mushkil..
lainlah kalau blog aku glemer mcm redmummy ke
ni blog cikai2 pun berjaya pakcik aku jumpe
tapi takpelah cik jak
angah izinkan je cik jak bace, hehehe
cume pengajarannya jgn dedahkan rahsia
yg tak sepatutnya.. hehe

;p

10 comments:

╚► Scya Lollita◄╗ said...

btol2 .
lme2 owg yg dkat ngan kte bce jd malu lah~hehe

╚► Scya Lollita◄╗ said...

btol2 .
lme2 owg yg dkat ngan kte bce jd malu lah~hehe

Mr PenyuBiru said...

dah namanya open blog,mmg sasape pun boleh baca.so dari situ kita kena ingat kalu nak buat post mengenai sesuatu isu.

syaf said...

same kes bile family aku bace, mati aku sume gambar2 aku brutal2 dulu, pangai setan sume depa taw...cait,

dak2 opis pon bace gak..arghh
now ku wat dek jerk, ku tulis pe jerk ku nk tulis, sape suruh dieorg bace kan

cha said...

jgn jd mcm kes i dh la ye :P

sI tEDI said...

bagus juga kalau ada org yg kenal kita di luar tu baca blog kita. sekurang2nya kit aberlaku jujur bila menaip.

he he he

Wahidah said...

sokong..kalo otetiba org yg kite rapat bace blog kite..mesit kita rs malu n semacam kan..hehehe..salam ziarah

Iza said...

Ramai jgk yg baca....
kawan2 blogger, family dan kawan2 my hubby. My hubby je x pernah buka blog isterinya, x sempat nk baca, sibuk dgn kerja dan sukan.

sukiminna said...

hohoh.. i think even my supervisor also read my blog sometimes..

good points. never expose very2 top secret things on blog if its a public blog. and olso dont hentam or kutuk your boss in blog.heheh

yott said...

emak dan kakak2 sy yg garang tu x tau sy ada blog
hrp2 sampai bila2 pun diorang x tau..aminnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...