Tuesday, July 13, 2010

cuti-cuti cameron highland day 1


oleh kerana byk sgt gambar, kalau boleh mcm sume nak letak kat blog
tapi kalau letak sume, ada yg muntah hijau lak
so aku letak few, tapi aku bagi ikut hari la eh
bg nampak sikit ketidakserabutannya tu

ringkasnya, kami bertolak hari jumaat pagi2
lalu simpang pulai
and stay kat apartment strawberry park
rasenye apartmen ni yg paling tinggi kat cameron 
so, sejuk la sgt kan..
tapi mule2 sampai eksyen semacam

aku: patutnye kene pasang kipas, panas la jugak kan
sekali petg tu sah sejuk2 nak kejung
malam tido ok la sbb selimut tebal
tapi yg naya tu, bile nak mandi
ingat kot kat cameron ni dah tak sejuk dah
rupenye sejuk sgt lagi
lagipun resort kitorg stay ni, 
masih kat atas bukit and kurang pencemaran kot

1 malam rm800,so kitorg stay dua malam, rm1600
tp kami di sponsor oleh syarikat abg ipar
free okey.... yeay!!

strawberry park ni kami amik yg shasta apartment
ada dua bilik double, dan dua bilik single

second room, me and hubby punye

 baru sampai, meja penuh makanan, serabut

 sejuk2 sedap layan steamboat


 sedap gile steambot die


 @pasar malam 


 ibu, adik, ayah

kak yong & abg long

dgn baby qaleisha yg tembam bam bam

byk gambar pada kamera adik, tak sempat ambik, so nnti aku update lg
;p

9 comments:

Tina Farhana said...

uwahhh! bestnya bercuti di genting. HEHE

Tina Farhana said...

ehh silap, cameron highland! tersasul :D

sI tEDI said...

jalan2 seronok!

fashah84 said...

intan...

bestnyer bercuti...apartment strawberry park ni bape bilik eh?

Anonymous said...

a memorable trip......will not see d last of cameron yet....
cameron.....see u another year..

Irtiyah said...

Salam

jelessssss

intan izani said...

fazee,
ada byk jenis bilik
aku amik shasta apartment
2 bilik besar, 2 single
2 bathroom, selesa
g la fazee honeymoon
;p

hajarus said...

bestnyer g bercuti reramaikan... happening jer...

Sharifah said...

tompang tanya, tempat steamboat tu nama ape ye? kat mane?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...