Wednesday, July 14, 2010

cuti-cuti cameron highland day 2, rose valley


memory in CH, part 3
hari sabtu tu, pas balik dari boh tea centre, g rose valley pulak
nak masuk sini, kene byr rm3 sorg
murah jelah, bole tgk macam2 jenis roses yg kita jarang nampak
tempat ni luas, oleh kerana kepenatan
kami tgk kat bahagian bawah je
tak naik atas pun, lgpun hujan
sebab bawak baby qaleisha, nanti demam pulak si kecik tu










 * kat atas tu adalah labu air yg dah tua kot*


 *labu air yg panjang giler, ayah excited nak amik gambar hehe*

 *semua bunga-bunga sgt cantik, kagum*

kenderaan rasmi kat CH ni, kenderaan ni are everywhere,
senang kot, nak bawak sayur ke ape ke, ibu insist suruh letak 
dlm blog... ;))

9 comments:

kak lailin said...

best akak tgk pics intan ni
rasa nak bawak family bercuti kat ch juga next year ;p

Bapak said...

kalu nak Intan nak tahu CH ada paling banyak land rovers kt dunia, ada lebih kurang 2,000 unit...

Bapak tahu pun masa visit Galeri Time Tunnel ari tu...heheh

Cik Wanie said...

bestnyer d CH,
wanie dah lama giler x g sana,
last g sana rasanya masa dak sek kowt,
huk hk huk

Anne M. said...

haih..
dua-dua makin tembam bam bam..
hehe

hajarus said...

tengok pic intan ni teringat plak time hajar g sana bulan 5 lepas... bestkan g bercuti kat sana.... ;d

Nashays said...

gamba intan cium rose kuning tu sangat klasik :D

ezany said...

sy tak pnah sampai cameron lagi.. isk2..

Mr PenyuBiru said...

tengok gambar rasa cam nak pergi lagi jer ke CH

Redbloodsnow said...

hehe...ibu pun taw intan berblogging ea. Bgs bgs...supportive die..hiksss.

pssttt yang. rose tuh klo curi² petik sumbat dlm hbeg leh x ea??? haha :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...