Thursday, July 15, 2010

cuti-cuti cameron highland last day

strawberry park resort

time to say goodbye to the resort


balik lalu jalan tapah
sgt pening, seriusly pasni better lalu simpang pulai je pegi balik
ceh, macam la nak g lagi
tapi insyaAllah satu hari nanti
we had great memories, why not come again kan... 
;p

sebenarnye byk gambar yg cun kat kamera adik
ni pakai henset je actually, tu kureng cun
so, kalau dpt gambar yg lain
kalau rajin, aku letak lagi, kot
boleh jadi sumber inspirasi bg yg nak bercuti kat CH kan..

11 comments:

zaza said...

wahhh bestnyee dpt cuti2 malaysia ngan fmly... tp akk dlm pic ni comel lah, cute... hehe...

intan izani said...

zaza,
puji ke ni
mekaseh la eh... hehe

merahjamboo said...

seronoknya cuti2 bersama...mahu juga! dah lama pun tak pegi cameron nih...

[z@ck] said...

syok noh brjalan2.
=)

nina said...

intan, ko pg bile, baru ni ke
sejuk sgt ke?
mcm teringin la aku nak g
lom smpai lagi aku kat sna

intan izani said...

merahjamboo,
mmg seronok
pegi ramai2 baru happening
;)

intan izani said...

zack,
mmg syiokkk
;)

intan izani said...

nina,
aku g baru ni
best woooo
serius...
amklumlah, aku first time g
pegi pulak dgn family terchentaaa
;)

MiEzA said...

salam...
aku dh pi gak cameron... tp blik hr... xpuas rsnye berjln... dhlah jam... duk dlm keta jer... boring... wish dpt pi lg sn... tp sbg peringatan.... next time.... jgn pi time cuti sek... menyusahkn jer....

Zurae said...

Memang entri ni menjadi inspirasi saya untuk ke Cameron... Harap2 jadi la plan kami untuk ke sana this weekend... boleh cite2 jud=ga kt blog hehe...

Seronok baca ur blog =)

ketikketok said...

Jom cuti-cuti unik Terapi Spa & Keluarga Mini Agro-Forestry Aromatherapy Village Cameron Highlands.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...