Wednesday, July 7, 2010

keywords-brazil kalah



walaupun luka dihati; akibat kekecewaan brazil hampir hilang
tapi ternyata ramai lagi yg masih tercari-cari kisah ni
mungkin yg agak terlewat nak ikut perkembangan world cup kot

wahhh gitu..., saje je...
dah lama tak share keywords kat blog ni...
oleh kerana idea nak update
sering tak dtg, maka share jela keywords ni...

btw,korang agak2 sape juara piala dunia tahun ni?
mesti sume ingat germany kan...
tunggu dan lihat saje lah yek
oleh kerana aku dah takde nafsu tgk world cup
so sape-sape menang pun aku tak kesah..

4 comments:

sI tEDI said...

brazil dah balik kg kan?

intan izani said...

si tedi,
dah pun
takpe, tunggu 4 thn lagi
;p

fashah84 said...

holland ler menang....really hope it...

fashah84 said...

holland ler menang....really hope it...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...