Tuesday, July 6, 2010

korean series-my fair lady


pas abis citer korean yg best dulu tu, brilliant legacy
skrg ni ganti dgn citer my fair lady
genre citer berbeza, yg ni bukan kisah sedih rasenya

*pic: asianbite.com*

tapi yg tak bestnye pelakon lelaki agak tua dan tak cute
pernah tgk die sebelum ni
tapi watak hero macam tak sesuai
apapun, baru satu episod semalam
mungkin pas tgk next episod jadi sesuai kot hero tu

so malam ni kul 8.30 tv8
jom tgk!

5 comments:

zaza said...

laaa... cite ni bru masuk tv ker..
bgus jgk, ari tu tgk kt mysoju lembap jer,.. utube lak xde episod smbungan.. frust!!!

mlm ni kena tgk lah.. hehe

irahehe said...

hahaha..sebab tue laa ira pon xtengok sangt citer nie mase die mule2 kluar.sebb hero die xcute.hahaahhaa..ke ira jahat.hehe..

tapi skang mak ira plak yang dok beria2 nak tgok citer tue.hehe..

Liza said...

tak boleh start lah sis tgk criter camni, nanti ketagih!

Anne M. said...

sebab heroin tu kite suka..
so layan jugak lah..

hmmm..
i was wonder what happen to bf si heroin tu ye sekrang..(in realty)
dah kuar jail belom?

iman said...

hahak..selalu macam tu..mula2 tengok hero mesti tak suka..dah sampait part tengah terus tergila-gila

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...