Monday, July 5, 2010

Mentor 4: mohd juara!


* pic: facebook mohd mentor*

mmg dia layak
walaupun aku tak minat
tapi kemenangan dia mmg tak perlu dipertikai
adi dpt no 2 pun da cukup aku suka
bak kata adibah noor, suara adi
'the best voice of the nite'
tp mungkin suara mohd yang maintain
lebih layak dpt juara...

tahniah buat diorg
dpt rm100 ribu tu...
senyum sampai telinga mak mohd
;p

4 comments:

merahjamboo said...

wahhh..besar jugak hadiah duit tu...manalah nak dapat free2 camtu..huu

zaza said...

aah dia mmg layak jd juara.. tp lps ni mohd kena cari identity sendiri.. xbleh tumpang populariti ziana zain, kalo tak jd macam juara2 mentor yg lepas.. senyap cm tu jer..

shafiq said...

dia menang sebab ziana zain je. huhu.


My Latest Entry : Bukti Jerman Akan Memenangi World Cup Kali Ini ?

Redbloodsnow said...

ooo..die rupenyer juara mentor ek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...