Thursday, July 8, 2010

spain menang, tepat jangkaan sotong... ;p


ok, masa tulis ni pun macam nak gelak2
bukan ape, aku kagum dgn tekaan si sotong psikik ni
semua yg die teka semuanya tepat
katanya 100% tepat sampai takat ni

bile sotong ckp spain menang
aku pun agak yakin spain menang
aku cuma menanti bile spain gol
tapi aku tgk takat half time je
mata dah tak leh tahan ngantuk
sampai termimpi-mimpi nak tahu sape menang

so, final nanti tunggu jela prediction dari pak sotong
creepy eh pak sotong ni?


ni gambar pak sotong si tukang nujum world cup
yang namanya paul, berumur 2 tahun... 
tak lama lagi kene masak buat sotong kangkung
sbb world cup dah nak abis.. hehe

bg yang tak tahu pasal sotong ni
google je psychic octopus
banyak la artikel pasal ramalan si sotong ni...
glemer giler si sotong ni skrg... 
aku & hubby tak abis-abis ckp pasal sotong ni
cayalah pak sotong... miahahaha..;p

4 comments:

sI tEDI said...

tapi kiat org islam jgn percaya ramalan2 ni!

Cik Wanie said...

tuelah kan,
smlm masa tgk video tue pun meramalkan Spain menang,
bila bgn pagi td,
rupanya btul Spain menang,
hurm...

hebat sungguh sotong itew,
apapun kita x bole lah percaya sgt,
syirik,
hurm~~~~

irahehe said...

sotong tue kalau masak kicap pon sodap..hahaha..

Gina said...

a ah..taleh caya sangat pasal sotong ni..dalam tak sedar takut2 jadi syirik..mungkin seakdar bergurau..tp besar kemungkinan boleh jadi syirik jugak..

=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...