Saturday, August 14, 2010

alfatihah utk blogger zaza


dah beberapa hari tak online
bile buka blog
tgk berita ni kat blog zack

terkejut bukan kepalang
mmg tak kenal zaza ni in real life
tapi tiap bulan, mesti dia ada dlm
list top commentor blog aku

die rajin sgt ke blog aku
tiap kali singgah, mesti di say hi
menurut zack, die kemalangan jlnraya..
kalau bace blog zaza
seolah-olah dia tahu dia dah nak pergi
dia siap minta maaf pada semua...


 zaza, moga kamu tenang di sana...
~ALFATIHAH~

(link) artikel metro

6 comments:

Mr PenyuBiru said...

alfatihah tuk arwah..

Apih said...

dari DIA kita datang, kepada DIA kita pulang. Al-Fatihah

black_mel said...

yup..setuju...sebab beberapa entry yg lps dia penah cakap dia nak berhenti berblogging..x sangka btul2 dia 'berhenti'..apa2pun..ajal maut di tangan Allah...Al-Fatihah..

♥Hernee Nazir♥ said...

sy pn tkjut sgt2..sedih pn ade..semoga roh zaza dicucuri rahmat n ditmptkn diklgn org2 yg beriman.. Al-Fatihah..

Liza said...

Al-Fatihah....

yott said...

Allah lebih sygkannya
al fatihah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...