Thursday, August 5, 2010

layan prison break

baru-baru ni bile boring
aku bukak dvd prison break 
dah kali ke bape aku tgk pun tak tau lah

citer ni kalau da start layan
mmg seronok
esp season 1, mmg terbaik
rasenye, setakat ni takde citer yg sehebat citer ni
waahh, kemain dahsyat pujian
tapi seriously, mmg citer prison break ni best gile kan...
tapi season 3 ngan 4 tu dah jadi citer penyiasatan biasalah
yg best masa nak escape tu, time tu kita sama berdebar

sorilah, blog dah bersawang sikit
susah nak update blog
internet cam ape
bile dah slow, malas terus nak menuggu loading bagai
tu yg terus tak update2
ish ish ish

2 comments:

black_mel said...

kawan2 pun ramai yg minat prison break..tp kalau nk tgk kena tgk dr season 1..so x larat nk tengok..jd smpai skrng x tgk lg..

Liza said...

ramai gak member suka prison break nie, liza criter camni kureng skit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...