Monday, August 30, 2010

shopping @ jalan tar, terserempak tiz zaqyah


hari ahad aritu
around kul 12 malam, me ngan hubby
cadang nak g tgk2 sampin kat jalan tar
kot ada yg berkenan kat hati hubby

kitorang gerak dalam kul 12 tgh malam
so expect mmg tak ramai org la kan
sbb dah lewat malam

sekali bile kat sana, jalan kemain jem
tempat parking pun full
mak aihh... rupenye org kl ni shopping tgh malam eh
tak sangke la pulak kan
sebab first time kat kl ni kitorg nak shopping malam
g uptown pun tak pernah lewat mcm ni

bile start je masuk kawasan jual2 kat jalan tar tu
mmg rasa sesak, panas, rimas
org nye bukan main ramai, dgn macam2 peel lak tu
bak kata hubby,byk sgt karbon dioksida kat situ
yg ada bawak baby yg masih merah pun ada
pelik betul aku
tak kesian kat baby die ke?
sejuk kene embun malam2...

yg seksi sekasa jgn kata la kan
nama je bulan pose
tapi yg pempuannya
pakai seluar pendek dah sama pendek ngan spender
nyampah aku tau
kan dah kurang pahala pose aku...

dalam berjalan2 tu, terserempak pulak si tiz zaqyah
die berjalan ngan sorg mamat kalau aku tak silap
kawan die kot
tapi tak tau la kot die jalan2 ramai2 kot aku tak perasan


hubby leh tarik tgk aku
'ayg, nur kasih.. nur kasih'
bleh pulak hubby sebut nur kasih 
lawak pun ada, mana taknya, spjg bulan puasa, 
masa sahur aku dok layan nur kasih kat tv3
hehehe, tapi dah abis tayang pun..

tiz ni real life pun mmg sebiji cam dalam tv
comel, rambut panjang, putih sgt
plak tu time tu die pakai baju kurung hitam
makin terserlah putihnya... 

tu je nak citer....
jarang2 update
tak tau nak update ape
;)

8 comments:

yott said...

ptt lama x nmpk
selamat study..

^^mrs.deana^^ said...

dear..jln tar tgh2 mlm pn bka kdai lg ek...?smpi pkl bpe...hihi..sy pn 1st time nk shoping ye dgn hsband wktu mlm,siang2 pntkn...

erienz said...

wah bestnye terserempak ngan artis...

intan izani said...

yott,
dah lama dah study
nak abis dah pun
;)

intan izani said...

mrs.deana,
sy g jalan sampai kul 1.30
dgr kata bukak sampai sahur
mmg ramai dan mcam2 jual
cume kene tahan sesak jela
happy shopping ;)

intan izani said...

erienz,
terserempak ngan artis dah biasa
tapi sbb terserempak ngan artis feberet tu yg kecoh
hehe

Liza said...

ok gak tiz tu yer, still shopping kat jln tar walaupun dah jadik artis, takde ler macam some artist standard beli kat butik jer

Derus said...

kira low profile jgk lah die ek..knp kak tak ambik gambar dengan die..hehe..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...