Tuesday, September 7, 2010

berbuka @ cruise tasik putrajaya

rasenya ramai jugak yg dah balik kampung
dah wish hari raya kat blog

semalam, me,hubby ngan rakan-rakan ofis
pergi buka puasa kat cruise tasik putrajaya
satu pengalaman baru lah
makanan actually biasa-biasa aje tapi buffet la
lagipun cruise tu taklah besar mana
tapi cantik la dpt tgk bangunan -bangunan kat 
putrajaya tu dilimpahi cahaya lampu di waktu malam..
jgnlah expect mcm naik titanic pulak kan

@departure lounge, after solat maghrib baru berlepas

ada ke patut hubby ckp kat captain tu die nak duduk 
situ jap, captain tu terus bagi topi kat hubby, 
rasenye masa tu cruise tu tgh buat u-turn kot ;)
bile hubby nak amik gambar, ramai pulak nak amik gambar jadi captain
kelakar pun ada, diorg duk sibuk halau hubby sebab lama sgt nak pose.. ;)

kenyang ;)

view dari bhg atas

sorilah sume kualiti gambar tak bape best
maklumlah pakai hp jer ;)

6 comments:

black_mel said...

kak..buffet dia sekepala brapa?mcm sedap..

intan izani said...

bm,
rm89 jer
night cruise ni sentiasa je ada
adult tak silap rm30 je sorg
tapi tak tahulah masa tu include meal ke tak

Liza said...

liza nak try tapi takut mabuk lak makan atas boat, mengada kan liza nie

wachak said...

sekali sekala seronok gak ni

CikLilyPutih said...

atas kapal? menarik... nampak cam best

fashah84 said...

lama dh x pegi...rsnye last tahun lepas kot pi mkn sini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...