Monday, September 27, 2010

live dari alor star


lama dah tak update blog
bile buka blog, takde idea langsung nak update

sekarang ni, aku live dari hotel
dok kat kedah, teman hubby outstation
dari ahad semalam sampai pagi selasa esok check out

ingat dok sini nak update sume citer yg tertangguh
sekali tak bawak pulak cable
nak transfer gambar
terpaksa la update tanpa gambar..

semalam sempat jalan2 alor star ni kejap je
sebab penat lagi tubuh
so, petang2 g pasar malam cari makanan
harini hubby sepanjang hari g keje
so, aku sengsorang layan blues kat bilik
nasib baik wifi sini laju semacam
sedap la aku nak online...

ok, itu je nak bgtau... nanti2 aku citer lagi k

8 comments:

°`° NiSa °`° said...

Intan stay kat hotel mane?
selamat bersuka ria di Alor Setar.
Nisa keje kat alor setar sini :)

intan izani said...

nisa,
kat sentosa regency
meh le sini.. hehe
;p

iza said...

Salam...
Owh sentosa....dah dekat dgn tempat shopping tu....pi la ronda2 che det mall ke, star walk ke.muzium pun dah dekat.balai seni.....dah lama tak singgah aloq staq...rindu kat kawan2 di pekan rabu....

°`° NiSa °`° said...

intan, xda hal. dah dekat ngan ofis tu. cena nak cntact intan.. hmmm

intan izani said...

nisa keje mana?
meh le bilik intan kalau free

intan tak bole g mana2
sbb hubby takde
die tak bg intan kuar

zie said...

sy org aloq staq kak
kedah best

°`° NiSa °`° said...

ok. xda hal. japgi lunch nisa p jumpa intan. Nk kena tnya reception ke bilik Intan kat mana? Ke Intan nak tgu kat lobby

Liza said...

lama tak gi kedah, suka gi pasar rabu dulu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...