Wednesday, September 8, 2010

salam lebaran dari intan izani


kiri kanan jiran-jiran bujang aku ni
dah balik kampung pagi tadi
diorg keje shift malam 
so, pepagi dah merempit balik

so, aku kat sini pun mmmg dah sampai mood balik kg
insyaAllah, malam ni bertolak
tak dpt tgk syurgamu ramadhan.. sob..sob

di kesempatan ini, ingin ku ucapkan
selamat hari raya aidilfitri
maaf zahir dan batin pada semua rakan-rakan

moga raya ini lebih bererti dan manfaat kan 
bersama insan tersayang...

waktu-waktu macam ni layan lagu raya mmg feeling abis
jgn makan byk sgt time raya nanti
bagi yg bawah umur
bolehlah start kumpul angpau
mmmuah... ;)

8 comments:

Bb Hussain said...

salam aidilfitri intan..maaf zahir batin n maaf andai ada tersilap kata n komen ;)

neverletmego said...

selamat hari raya puan intan darling ..
minta maaf zahir & batin

yott said...

Selamat Hari Raya utk pn intan sekeluarga..
makan nasi beriani nnt igt2 la kat sy k..

black_mel said...

Selamat Hari Raya...Maaf Zahir batin..kalau ada duit raya lebih tu pos2 la kat sini yer..hehe..

wachak said...

Selamat menyambut hari raya intan.
maaf jika ada salah dan silap semasa
memberi komen atau berborak d chatbox.

Liza said...

selamat hari raya intan, takpe, boleh tgk the drama kat tonton.com.my

Giler Movie said...

xper , syurgamu ramadhan boleh layan online...

@ dalam masa terdekat akan diuploadkan dan di share di http://moviedownloadgarage.blogspot.com

selamat hari raya :)

en_me said...

salam aidilfitri akak intan itteww..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...