Thursday, September 30, 2010

stairway to heaven


dulu aku pernah layan citer ni yg versi korea
mmg citer dari mule sampai akhir meruntun jiwa
tapi citer ni jadi antara citer korea yg paling aku suke
tapi kalau tgk, mmg setiap episod nangis jela

rasenye ramai layan citer ni
sbb agak femes jugak citer ni dulu
aktor & aktres pun mmg femes

*versi korea*

skrg ni, kat tv3 main stairway to heaven versi filipino
sebenarnye mmg byk citer korea yg filipino remake
full house pun ada


yg versi filipino ni pun best jugak
jalan citer mmg tak ubah
sebijik mcm korea tu
hero ngan heroin pulak mmg cun dan segak
heroinnye mcm barbie doll, comel sgt
so mmg best layan.... ;p

utk yg dok umah je, boleh layan tiap2 ptg
kul 3 kat tv3
tapi yg tak layan citer sedih
mmg tak bole, sbb citer ni mmg sedih sesaje..
tapi ending puas hati walaupun sedih jugak..
;p

3 comments:

kak lailin said...

akak pun tgk ngan anak tiap hari

luvly mya said...

saya suka yang korea.sedih sangat2 ;(

Liza said...

still tak leh masuk ler criter korea walaupun member2 ramai yg gila tgk criter korea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...