Friday, September 3, 2010

syurgamu ramadhan


awal-awal episod aritu
aku jap tgk jap tak tgk
tapi skrg ni bile tgk
rasa best pulak, sedih sgt ceritanya

dgn soundtrack yg best
kalau layan setiap malam, mmg buat nak nagis je
mmg terbaek la citer ni
bukan setakat jalan citer
tapi pelakon sume hebat-hebat
dari ellie suriaty sampailah budak-budak kecik tu
lakonan zarina pun mmg jadik sgt

kalau nak dibandingkan dgn epilog syurga cinta
mmg jauh panggang dari api 
sbb tu aku tak bleh tgk citer tu ptg-ptg
sumenya kaku...

12 comments:

black_mel said...

haha..btul2....tp lakonan zarina jer mcm over skit..tp over pun kira orite dari cakap tp xde perasaan..hehe...

-atiQah- said...

mmg best sgt2 cerita ni..
pandai kan zarina berlakon, dgn bdk2 kecik tu semua..

sokong2..syurga cinta tak best..semua kaku..
plg xsuka mia tu..huhu..walaupun dia comel, tp xsuka tgk dia berlakon..hehe..

tp kecik lagi kan..boleh dimaafkan..hikhikhik..

intan izani said...

blackmel,
zarina tu mmg disuruh over kot
tapi ok la, nangis pun pandai
buat muke kurang ajar pun jadi

intan izani said...

zarina,
haah betul tu
mia tu nampak sgt tak reti berlakon
sekadar berlandaskan muke comel je
mmg la kecik lagi
tapi ada jugak budak sebaya die yg dah pandai berlakon

fashah84 said...

syurga cinta x best lgsung..aku setuju...geram gak sebab citer tu ingat mcm movie dia..best skit kalo ikut movie nyer...awal ngan helia lg best dr fida yg kaku tu..bosan jer...

syurga ramadhan plak sedih ler...huhuhu

[z@ck] said...

adk saya pun rekomen tgok gmbr ni..tapi skang tak tertengok2 lagi kat online..

Liza said...

ala intan, liza suka tgk epilog syurga cinta sbb suka tgk mia sara ler...

ShazlinaSaad said...

sape tau tajuk lagu tema syurgamu ramadhan tu?bes ler..

intan izani said...

fazee,
haah, rasenye heliza ngan awal
mmg nampak cam real je
tapi si fida ngan zizan ni
pelik semacam

intan izani said...

zack,
tgk jgn tak tgk
mmg citer ni menyentuh sikit

intan izani said...

kak liza,
hehe, mmg comel mia sara tu
intan kalau nak tgk pun
sbb die jugak
cume sebenarnye die pun bukan pandai sgt berlakon
tapi takpelah kan, sbb mmg cute giler
hehe

intan izani said...

shazlina,
azfar yg nyanyi lagu ni
rasenye soundtrack die ada dah kat tenet utk download
;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...