Friday, October 8, 2010

habit saya dari dulu

sejak mula kenal hubby
setiap hari mesti mau tanya

1. harini makan apa
2. makan dengan sapa
3. naik kete sape
4. makan katne
5. bape ringgit? (yang ni kdg2)

masa lum kahwin dulu, lagilah hari-hari tanya
hubby pun setiap hari dah standby jawapan agaknya
skrg ni, tak tanya tiap2 hari, tapi hampir tiap hari jugakla
overprotective ke ape? ;p
tapi actually suke nak tau hubby makan ape
dan aku tau hubby pun suka je aku tanya
kengkonon cam caring kot... caring la sgt kan..
ntahlah, cant help it, asyik nak tau je laki ku makan ape...
;p

8 comments:

°`° NiSa °`° said...

ambil berat x salah pon.

fndrocka said...

Kalu nenek aku..'solat cukup tak'

intan izani said...

nisa,
betul2.. ;pg

intan izani said...

fndrocka,
soalan tu tak perlu
sbb die yg akan tanya dulu ;p

Liza said...

laki sendiri takpe ler nak tanyer

yott said...

pertanyaan 2& 3 tu ada ciri2 kepolisian sikit..hehe

Pocket said...

1) makan nasi daging kat masjid tadi,
2) makan ngan ijat,(Nama sebenar)
3) kitorang naik bas jer..cam selalu
4) kat masjid la.. kan dah bagi tau td..
5) nasik dagin+air honeydew artificial tu.. 5 hinggit! :)

pocket tak pernah pun cuba nak tanya.
maybe pas ni kna start kot..

cha said...

haha i pn selalu tanya tp kdg2 utk sakitkan hati dia.dlm satu sms i tnya 'b kt mane,dgn sape,di mana,bagaimana,kenapa,mengapa?'
hahaha annoying kan :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...