Tuesday, October 5, 2010

mana pergi mood blogging?


antara alasan nape jarang update blog
1. takde idea, balik-balik bukak blog, tgk entry akhir yg sama,
     tekan new post, pastu fikir punye fikir, tutup balik.. NO IDEA!
2. takde gambar nak dikongsi, kalau da ada gambar, semangat sikit nak
    buat entri baru, tapi bile cable hilang, terus rasa menyampah
    tunggulah tahun depan aku beli dslr, masa tu aku pulun update selalu..
    kumpul duit, kumpul duit....
3. bile internet slow la sgt.. nak upload satu gambar pun dekat setengah jam
alasan alasan... nak bagi alasan sibuk, macam menyampah je bunyi nye kan..;p

 
see, bulan lepas lepas, 12 je updates, bulan ni baru 1
campur ni jadi dua..

note: kene bertapa cari ilham blogging.. ;p

3 comments:

yott said...

nmpknya ramai yg dah hilang mood berblogging..trmsk lah saya

Liza said...

pelan2 intan, mmg ada pasang surutnyer, nanti bila time pasang, pulun habis the entry

black_mel said...

same here...mood ada tp terlalu bz so ilang mood...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...