Sunday, October 10, 2010

movie review- lagenda budak setan



aku dah tgk filem ni few weeks ago
boleh la tahan, better dari expected...
maksdnye, best la tu kan...
tapi mcmana pun, baca novel jauh lebih feeling
tgk citer tak feeling sbb lisa surihani berlakon tak feeling langsung
cmne aku nak feeling kan...

tak silap ada sambungan
tapi sambungan dah takde lisa surihani la

aku download aje
dah lama tak tgk wayang
nak g wayang pun, nak tunggu harry potter next month
;p

1 comment:

Redbloodsnow said...

zie lom lg tgk citer nih yang. karang zie gagah beli dvd lanun..opss, hahahaha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...