Thursday, October 14, 2010

slot akasia: chinta tv3


drama feveret aku & hubby sekarang
setiap hari mesti mau tengok
semalam terkejar-kejar balik dari pasar malam nak tgk
sbb citer nye tak la boring mcm epilog syurga cinta

walaupun fasha di menyampahi oleh ramai org
tapi ternyata die mmg pandai berlakon sedih
dan lebih nampak cantik dalam drama ni compare
dari dalam citer duyung dulu tu... 

watak faradhiya lum muncul lagi...
bile agaknya.. 
;p

7 comments:

black_mel said...

suka tgk adiputra..dh mcm rosyam noor..

Bb Hussain said...

kul baper cerita ni..hehhe..Bb jrg tgk tv pun ;)

intan izani said...

blackmel,
nape mcm rosyam noor eh?
tapi skrg die mcm da smart sikit
dari dulu..

intan izani said...

bb,
ptg kul 6.30 ;p

Liza said...

samalah kita, liza pun dah terjebak

Mr PenyuBiru said...

perasan tak pelakon yg jadi datuk rogol fasha tu, selalu berlakon rogol org.ari tu tgk mutiara embun pun rogol org gak.isk..isk..

intan izani said...

penyubiru,
ke situ lak ko eh
tapi muke die mmg sesuai perogol
haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...