Tuesday, November 2, 2010

desperate housewives are back!



favourite series aku dah kembali
desperate housewives ni bg aku is simply the best series on earth,
hubby dah tau sgt aku addict ngan series ni
kalau episod yg sama tgk berulang kali pun takpe

sekarang musim 7 dah kembali
setakat ni baru keluar sampai episode 6 kat us
kalini rasanya lebih menarik sbb ada watak baru
dan yang lama kembali, jeng jeng jeng
sape2 peminat series ni mesti dah tau punye

semalam dah tgk 1 episode dekat youtube
best sgt , bile lah nak air kat malaysia ni..

sapelah agaknye anak sebenar gaby?...  ;)

8 comments:

SYANI said...

Aku pun peminat giler citer tu. Ye ke dah kuar ep 1 kat youtube? Tak sabo nak terjah ni!

intan izani said...

syani,
dah, ramai dah upload kan
tapi episod 2 lum ada
tapi kalau nak download
dah ramai letak link sampai episod 4

thezaila said...

zaila pun suka giler cite nih.. ni yg buat x sabar nk tgk .. huhu

intan.. thanks bebanyak sbb sudi dtg wedding... x sempat nk jumpa intan.. lambat la plak bleh kuar semalam.. =(

Mr PenyuBiru said...

season terbaru ni banyak aksi panas. seeloknya jangan tengok bersama anak² mahupun mertua.hehe.

p/s : psst..psstt...anak gaby tu bukan dari kejiranan di situ.hehe..

Cik SHiNJU said...

Watak lama yg kembali tu sape?
Wah..Vanessa William join..sah jd jahat mcm Wilhemina dlm ugly betty..huhuh :D

Liza said...

tak sabar gak nak tgk new season, makin byk skandal ler nie

sop said...

x pernah tgk citer nih :)

sop said...

x pernah tgk citer nih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...