Friday, November 12, 2010

esok balik kampung

minggu depan raya haji
hubs dah start cuti esok seminggu, kilang close seminggu

so, tahun ni turn balik kelantan
first time, nak sambut raya haji kat kelantan
biaselah orang kampung satu selat satu timur ni
so raya kene bahagi-bahagi
insyaAllah tahun ni kami join buat korban

esok balik kelantan
barang dah siap packing
tinggal sikit2 jer
konon-konon plan pas subuh je nak chiaww
sebab kalau boleh nak sampai sana biarlah masih siang

bile kita dok kawasan perumahan yg kebanyakan nye tempat kerja sama
so time cuti macam ni
jiran bujang kiri kanan semua dah menghilang
diorg pas balik keje tadi nampaknye terus chiaw bercuti

bile depa dah blah, emosi nak balik kampung semakin meluap

selamat bercuti semua..
eh, ada ke yg keje next week?
sorry.... hehee *______*

1 comment:

Liza said...

selamat hari raya haji intan, liza kena keje...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...