Thursday, November 4, 2010

esok cuti


last sunday, pergi kenduri kawen my friend masa matrix, zaila
ada jugak snap few pics, tapi tak leh nak transfer kat sini

so zaila, tahniah ye! semoga bahagia dunia akhirat.
doorgift tu cantik la sgt.. coklat tu pun super delicious!
btw, esok cuti, so kire 3 hari cuti ni
mesti ramai balik kmpung kot..
hubby kept asking me mana nak pergi..
tapi setiap idea yg aku bg, sume tak best katanya
ate, nak g mana la kami..
dok umah je pun.. boring jugak..
family masing-masing jauh, so berjalan la kita ye bang
hubby ajak g air terjun, tapi kalau g sunway lagoon lagi best..
tapi sure penuh dgn manusia kan...

think, think, think....


2 comments:

wachak said...

masa terhad kalau nk gi mandi manda kat sunway lagoon cause esok hari jumaat. emm .. boleh rasanya. time nk solat jumaat tu gi jer kat masjid depan sunway lagoon tu.

intan izani said...

chak,
kalau nak pegi sunway pun
pegi sabtu atau ahad
esok mmg tak leh g mana
ptg pas jumaat baru boleh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...