Wednesday, November 10, 2010

hubby yang super rajin


after discharged dari sepital hari ahad tu
hub amik 2 days leave nak jaga aku
walaupun ikutkan hub mmg banyak keje kat ofis
terima kasih byk2 bang ye..

sebenarnya aku ok je
tapi hub nak jugak pantau, yelah aku kan dok sorang2
so, dua hari tu sume keje umah hub yg buat
macam tak caya je
aku basuh baju hub sidaikan, style die lah
dah takde main hanger2 dah, disidai nye semua
terus aku  gelakkan, kelakar sgt tgk baju2 aku tu
main tindan je satu sama lain
camne la nak kering kan.. biase lah suami tak pernah sidai baju
hehehe

pagi2 hub lak bangun masak
isnin pagi tu, beli kat kedai je nasi lemak
tapi tghari tu, aku dah tak lalu makan kedai
so tghari hub masak sup sayur dgn ayam goreng crispy



sedap giler arr... mcm ni, hari2 sakit pun takpe... hehe
eh takdelah, tak rela aku sakit
selasa lak, pagi2 hub buat nasi goreng kicap, sedap gak
tghari buat terlur dadar ngan ikan kicap
lauk biasa, tapi aku selera je...
aku kan ape2 kicap sume aku jalan
tak sempat pun nak amik gmbar.. terus lahap makan

ok, sambung nanti...
patut nak upload gambar lain2
tp tenet slow sgt... leceh

2 comments:

penaberkala said...

lepas baca komen td, terus dtg sini
rupanya mendalam maksudnya,hak3

bagus2
mcm ni baru ye hidup berumah tangga
blh jadi contoh ni,haha
semoga cepatt sembuh kak

baru masak sup sayur td
first time try, jadi la jugak

fashah84 said...

bagus ler hubby ko ni...cayalahh...semoga berkekalan hingga akhir hayat...:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...