Sunday, November 28, 2010

kami ke MAHA 2010

Semalam, Sabtu kami pergi MAHA 2010 kat serdang
bawak sekali mil ngan adik hubs yg kebetulan ada kt umah

parking punye lah jauh nak menapak
kene bayar rm3, yg menambah keletihan tu
sebab panas la sangat walaupun msa tu pagi lagi
kami sampai awal untuk elak jam
rasenye sebelum kul 9 dah sampai MAHA tu
first thing, kami g breakfast kat food court kat bwah tu
macam-macam ada
kami layan murtabak singapore ngan nasi lemak je

kita layan gambar jela.... enjoice...

 sebelum pergi, posing tepi pasu ngan pokok-pokok kesayangan
yang layu dek kerana balik bercuti raya haji seminggu. nangis.

 da sampai kat MAHA, breakfast dulu.

 mil yang tak reti nak senyum depan kamera. malu kot. :)
sori gambar gelap. kamera cabuk. 
 panas hati sebab aku je sibuk amik gambar diorg, hubs 
buat-buat tak faham bile aku hulur kamera.
amik je gambar sendiri. sedih. 

banyak jugak gerai yang best-best dibuka kat sini. 
sila la pergi menjamu mata selera di sini. 

 lelaki kesayangan saye dunia akhirat.

 aku yang konon diet. percaye tak aku diet?*______*

 hubs melihat booth jual keris-keris. cantik-cantik. 

 kedai jual baju-baju batik.

booth jual tudung wajib ado. ;)

 jual tanaman paling banyak.
 yours truly.

 putri sulawesi. hubs tunjuk macho sebab ada dua putri cun.

 akak ni bersungguh-sungguh nak demo skrub tanah liat dia. 

pas balik MAHA singgah taman warisan, putrajaya makan. 
 


 adik ipar ku yg masih study di ump.

masih kenyang sebab tu layan abc aje.

sekian dahulu. letih aku upload banyak-banyak gambar siap edit bagai.
fuhhh... ;)

3 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

oo, dh sapa ke MAHA ek?.,
kitorang InsyaAllah, 30.11 till 3.12 ni akn ke sana.. huhu, dgr cite jem gler kn?.. tataw la kitorang camne nnti, sib baik pi ngan kenderaan jabatan.. tp thn 08 sy dh pi, huhuhu.. letih gilos!!! tak larat beb nk tawaf sume tempat. plus, panas!

inai said...

saya pegi semalam dgn family, punye lah jam dari keluar tol, parking memg jauh semacam, rasa nak pengsan masa nak balik.

kak lailin said...

tak merasa nak pergi maha tahun ni.
sebelum ni pun tak pernah pegi, teringin tp jauh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...