Friday, December 3, 2010

blog oh blog!


    • Usia anda berblog ..
      • sejak awal 2008, tapi masa tu on and off, sekarang ni lebih serius berblog, ecehh. sejak dah ada broadband ni baru rajin update.
    • Sapa mempengaruhi anda untuk membuat blog 
      • nobody sebenarnya. cuma pernah terbaca blog sorang akak  melalui friendster die, sejak tu minat nak buat blog. masa tu takde sorang pun kawan ada blog. sorang-sorang je. sendiri-sendiri blogwalk cari kawan ;)
    • Perkara pertama yang timbul dalam kepala bila mendengar perkataan blog 
      • dulu selalu dengar. masa tu fikir macam mengarut je blog-blog ni. rupenya once kita dah ada mmg fun sgt. boleh jadi satu hobi menulis jugak.
    • Mereka yang menjadi sumber inspirasi anda dalam dunia blog ..
      • sama la macam soalan nom 2. sumber inspirasi lain takde.tapi untuk sekarang ni, mmg banyak sgt blog yang kite suka cara penulisan die. banyaaaak sgt. ;) all blogs in my list and more!
    • Bagaimana anda nak terangkan mengenai blog pada rakan anda yang buta IT 
      • blog= diari alam maya. tempat kita share suka duka dan kebanyakan rakan blog kita ni mmg totally strangers pada kita. tak kenal, tapi kita rasa ada teman untuk bercerita. dan kalau boring, duduk depan pc bace blog-blog feveret, boleh hilang tension. seriously ;)
    • Dalam 100 patah perkataan , Apakah blog mampu mempengaruhi kehidupan seharian anda ? 
      • sedikit sebanyak yes. tapi tidak lah begitu mempengaruhi, sebab bukannya banyak pun income dari blog tak macam redmummy yg dah memang jadi hidup die. tapi somehow, apa-apa buat nak share kat blog, so nak keluar jalan2 ke, dating ke apa, amik gambar terus ingat blog. so, sometimes yes. member-member pun tahu kite ni blogger. ;) i'm proud to be a blogger! ;p

11 comments:

zacky ~786~ said...

menarik .. :D

intan izani said...

zacky,
thanx ;p

alienelliz said...

hehe dh lme buat blog..sifu la ni..hehe kalau buat diari maya mmg best..hehe

intan izani said...

alienelliz,
haha, takde maknenye senior
blog ntahpape je
;)

misz nana said...

waa..dah lama berblogging..
tunjuk ajar ku sifu :D
teruskan berblogging lagi :)

KimiCnoL said...

berblog memang best ;)
ADA AWARD NTOK AWAK
"1.Coolest Blogger Award??"

black_mel said...

awal 2008?memang lama dah tu...kira kak ni otai dah ni...hehe..

intan izani said...

misz nana,
lama jugak tapi dulu on off
skrg pun sama jugak, hehe

intan izani said...

kimi,
haah mmg best ;)

intan izani said...

blackmel,
takde maknenye otai
konon je lama
tapi blog ntahapaapa je ;)

Matika Love said...

mamat pun dh join...blog oh blog....singgh aw...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...