Tuesday, December 7, 2010

bloglist baru kat blog-hijabis


kalau u all notice, i baru je letak blog list baru kat sidebar blog ni bloglist tu i saje letak untuk hijabis saje mana-mana blogger yg i suke tengok blog diorang sebab cara diorang berfesyen dengan hijab mmg cantik dan sweet. ramai jugak yang i minat, so susah la kalau i asyik letak kat bookmarks sampai banyak giler pastu bile i bukak satu-satu diorg tak update pun. hampe i. so senang, i bukak bloglist baru.

kalau u all suke nak tengok diorang berfesyen tudung, atau nak stylo stylo sikit dengan tudung-tudung boleh la pergi kat bloglist baru i tu dan belajar dari blog diorang. kalau nak cute-cute boleh tiru gaya fatin liyana. kalau nak stylo abis, boleh tiru nurulcakapcakap. kalau nak sweet-sweet je, bole tengok lyana hisham. ha, pilih jangan tak pilih. ;)

 fatin liyana

 nurulcakapcakap

lyana hisham

credit gambar pada diorang, letak gambar tak mintak izin, tapi takpe kot. link diorang ada kat sidebar, malas pulak nak link kan kat sini. so, enjoy!

17 comments:

wachak said...

Kalau dah comel, dipakai kan apa pong cantik ... kan ?? .. he33

~ selamat menyambut maal hijrah. moga tahun ini memberi seribu kebaikkan pada intan. amen

intan izani said...

wachak,
haah kan..
yg penting tutup aurat sudah
hehe , salam maal hijrah jugak chak
;)

Fahmie said...

wah.kacaknyer diorang nie.kah2.lariiiiiiiii

Terkini: Sory! Bukan Salah Aku | Terlebeh 20 Minit Je | Perempuan Dan Nasi

yott said...

ada rupa, ada gaya...ramai pst trpikat..;)

kak lailin said...

pandai bergaya depa ni semua

Kyru Amyra said...

ske gle kt fatin liyana! hehe

iza said...

Salam maal Hijrah..
Wah...ada bloglist baru...menambah keberatan blog ni.hehe.
iza tgh cari alternatif utk buang bloglist tu dan buat yg baru utk ringankan loading dan SEO.

the daten here said...

wah cantik nya deorg :)
seronok tgk org cantik kan.:)

intan izani said...

fahmie,
kacak la sgt ;p

intan izani said...

yott,
personaliti yg paling penting ;p

intan izani said...

kak lailin,
haah kan, stylo mylo

intan izani said...

kyru,
suke kan.. cute ;p

intan izani said...

iza,
haha, berat ke blog kita
kalau timbang loading 0.01 saat je
ok lagi kot
hehe

intan izani said...

daten,
haah cantik
sume orang pun cantik ;p

DeCrewz said...

fatin liyana paling cantik.. Aku vote dia...he3

intan izani said...

decrewz,
aku pun vote die aritu
mmg die cun la, stylo ;)

Lyana Hisham said...

hye intan :) baru perasan name kite kat sini.. thnx <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...