Monday, December 13, 2010

cinta sekebun bunga


i saje letak tajuk berbunga-bunga, sebab dalam hati i selalu ada taman bunga. eh, ngarut. i nak sambung story pasal hari sabtu. habis tengok wayang, hubs jumpe kawan baik die jap, nak bagi kad kawen. kawan die yg bagi, bukan hubs yg bagi. of coooourse la kan. ;)



ni dua kawan hubby. jedi dan fahmi. si fahmi yg pakai spec tu nak kawen. die adalah kawan kesayangan hubby. masa i dating dulu, hubs selalu tido bilik si fahmi ni kat ukm. time tu hubs study kat utm skudai. see, i belajar upm serdang kenal dengan budak utm johor. camne tu? i dah citer sebelum ni. fahmi ni seorang kawan yg baik. jedi ni pulak (yang sebelah tu), hubs kenal dari kecik sampai kat utm, coursemate lagi. mmg sehati sejiwa la diorg ni. dan sekarang sume dah keje, dah jadi engineer, dan sume dah berjaya. alhamdulillah.moga berlipat ganda la rezeki Allah pada kami semua.

pas jumpe member hubby dalam setengah jam macam tu, kami g taman warisan putrajaya. nak g makan sana. i kenyang lagi, tapi saje nak jalan. pas makan minum, kami naik kebun buah kat atas tu. dua tahun sebelum ni i pegi kebun ni ngan member tak kene cas, tibe-tibe pegi kali ni kene cas plak. sorang rm2. pastu akak jaga kaunter tu tanya, student ke? nasib i ada kad student, so, i kire free. bayar untuk hubs rm2 je.

jom layan gambar.


i makan roti jon aje. share ngan hubs. heaven. *____*

hubs makan mi+kue tiaw sup, share dgn i.

panas terik time ni. mcm nak pengsan.

cinta hati. pipi saya tembam. ;p

 terjaga sangat kawasan ni. kemas je.

 banyak pokok ngan buah-buah, tapi tak bole petik la kot.

model tingkap kesayangan saye.

ok, itu aje stori i. thanx sudi bace. ;p

3 comments:

Anonymous said...

macam kenal guy yang tak pakai spec tu? kerja mana ye?

intan izani said...

yg tk pakai spec tu keje dkt sime darby kl tak silap

DanieL AdiE said...

adie follow blog akak intan ye...
nice blog..

kalo sudi, akak follow la blog adie..


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/sia-sia-je.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...