Monday, December 6, 2010

donuts for breakfast


 short update.
haritu i beli donut dekat big apple, as usual i beli yg feveret i ngan hubby. yg mana2 asal kan coklat. tapi time tu kenyang, so balik tapau sampai esoknya baru makan. 

sajelah i nak citer, aritu i makan donut jco, adik ipar bawak balik 12 pcs tak silap. pastu i makan. dan, kesimpulannya, i rasa i lebih suke big apple punye donut. big apple lebih besar dan lebih lembut. mungkin jco kurang manis sikit kot, so elok sikit utk kesihatan kot. 

ni gambar donut i baru kuar fridge. yummy. hubby makan sikit sbb hubby ada migraine, so orang migraine tak boleh makan coklat sangat. end up i makan banyak. spoil diet i. ;)



itu je i nak share. ;)

5 comments:

Irtiyah said...

Salam

Sukanya yang belah kanan tu. Hmmm telan air liur dah ni

Fyzal said...

ah.. donut.. dah lama tak makam donut big apple mahu jco.. hurmmm..

intan izani said...

irtiyah,
hehe.. sian.. tahu sgt akak mmg suke coklat hujung tu

intan izani said...

fyzal,
i tiap2 bulan makan at least once
sedap tapi tak leh amal selalu

DeCrewz said...

Yum2... My favourite... Pagi nnt nak g beli la....he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...