Saturday, December 11, 2010

i dapat free sample


khamis baru ni, ada posmen dtg bagi surat. i ingat bil celcom sebab dari dalam rumah nampak macam bil celcom yg biasa i dapat tiap-tiap bulan dan biasenya i tak buka pun sbb dah tahu isi kandungan. Bayangkan tiap-tiap bulan dapat 4 bil terus, mana larat nak bukak. alasan. bil telefon dah tiga, bil broadband lagi. tu belum campur bil card credit lagi. tapi kali ni bukan bil rupenye i dapat sample benefiber yang i isi form bila keluar ads die kat blog aritu. 


tak sia-sia blogwalking pastu dpt sample makanan free. benda free sikit ke banyak sume org nak. boleh try mana tahu kita suke. i aritu just isi form untuk dapat sample benefiber ni free. dapat pun. mmg ramai juga dapat rasenye sbb tgk stat kat situ ada ribu riban yang nak dapat sample free ni. i ni one of them la. 




dapat 2 sachet. belum try lagi, benda ni fiber sebagai makanan serat tambahan dalam makanan kita. bole campur dalam makanan atau minuman, elok untuk kesihatan, definitely la kan. so, kesimpulannya, kalau nampak iklan yang menarik, jgn sekadar click je, bace la, mungkin kita dapat free sample, dulu pernah ada iklan tupperware, ramai dapat tupperware free. kan best tu. kot pasni ada product kecantikan free pulak. ;)

dapat free sample pun nak happy.. haha..

3 comments:

LanaBusyBee said...

eh sama laa..lana pun dapat gak yang ni...tapi xtry lagi..masa mula2 dapat tu, dok terpikir, surat dari sapa la pulak kan ahaha...smpi dh terlupa hehehe

intan izani said...

lana,
kite pun tak try lagi
mcm best je kan.. ;p

shima said...

hhaha..shima pun ada klik aritu..dh amik gmbr nk uplod dlm blog..ehhe..lum wat lg...dpt gak ari jumaat aritu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...