Saturday, December 18, 2010

kenduri on and on


harini sabtu, esok ahad. means, esok ada dua wedding kene attend. ramai kot yang pergi kenduri kendara sebab sekarang musim cuti sekolah so mmg ramai la naik pelamin. sekarang fesyen pelamin cantik-cantik, suke i tengok. siapa2 yang nak bakal berkahwin, selamat menempuh alam rumahtangga. 

nanti i update pasal kenduri kawen yg i attend esok, insyaAllah. sebelum tu, i hidangkan dengan gambar i kawen 2 tahun lepas. bersyukur pada Allah, i bahagia dengan suami pilihan i yang tersangat istimewa. mujurlah hubs boleh bersabar dengan i time bercinta dulu, kalau tak, melepas i suami mithali ni. haha. i so deeply in love with my husband. lelaki paling caring dalam dunia. sume orang pun die nak caring. tapi ramai yang buta dan tak nampak kebaikan hubby i. sebab tu i selalu stay behind u sayang. i tak suke org lukekan hati u, sbb u sebenarnye baik sangat walaupun u nampak garang pada strangers. sebab tu bile orang yg betul-betul kenal hati u, berebut2 nak kawan dgn u. kalau u takde kawan sekalipun, i akan setia dengan u. sbb i akan jadi bff u sampai mati. ;)



i love u sayang. moga kami akan dikurniakan zuriat yg soleh solehah. doakan kami ye ;)

5 comments:

akira sendoh said...

Tahniah intan..:) Moga kekal ke akhir hayat dan dikurniakan ank2 yang soleh dan solehah..:)

fashah84 said...

Aminnnnnn.....

intan izani said...

aminnnnnn ;)

Fxysche Nas said...

so sweet kak ='D
Moge kekal bahagia hgga ke akhir hyt.
dan dikurniakn ank yg soleh solehah.
Aminn...

DanieL AdiE said...

TAHNIAH!


Latest entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/putrajayaproud-or-controverc.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...