Sunday, December 5, 2010

mandy moore dalam rapunzel


masa first tengok trailer animated movie -rapunzel i tak tahu sape pun pelakon nye. tapi bile i tengok dekat the making of rapunzel kat tv aritu, baru i tahu watak rapunzel tu gunekan suara mandy moore. teruja nya i! i suke kat mandy moore ni masa zaman sekolah dulu. kami sebaya ok. hehe. dulu i memang minat sangat ngan semua lagu-lagu die. antara lagu-lagu die yg memang i jatuh cinta abis, cry, crush, i wanna be with u... lain-lain i dah tak ingat... i suke die sebab die sweet sgt plus suara die sedap. time tu trend artis hollywood ngan boy band semua. britney, bsb, n sync, A1, 98 degrees, westlife etc.. ok malas nak citer pasal ni. tak abis-abis pulak kang.. *____*




masa mandy moore berlakon dlm a walk to remember pun syahdu. i suke sangat cerita tu. best kan. sedih citer tu. psal rapunzel pulak, i belum pun tengok movie ni. sbb tak mungkin i akan masuk wayang layan citer ni, sbb hubby kureng sikit kot. i never asked him, tapi i tahu punye. nanti-nanti lah i cari movie ni. ;p 

ni, i share music video mandy moore 'crush' masa die umur 17 tahun dulu,  9 years ago. couldn't believe it. i feel old now... lagu-lagu die yg latest semua i tak tahu.. so, lagu-lagu dulu je i suke.. ;)



eii, bestnye lagu ni... ;)


4 comments:

Miss D said...

auw! kalo nama saya tak tau...tapi bila tengok muka...ooo dia ni...hehehehehehehe....

M[i]$Z[a]C[k] said...

tengok la rapunzel kak.. best gilee ;)

intan izani said...

miss D,
die ni sweet, suara pun best ;)

intan izani said...

miszack,
ramai ckp best
mmg wajib tengok ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...